Project

Hieronder vind je de actuele projecten van MyOwnHome. Bekijk of er in de gemeente van jouw voorkeur al een project in ontwikkeling is, waar je jouw zelf ontworpen nieuwbouwwoning kunt laten bouwen.

Bouwen wij nog niet in de gemeente van jouw voorkeur?  Maak dan een account aan en geef aan in welke gemeente jouw droomhuis moet staan. Bij meer dan 40 aanmeldingen voor een locatie gaat MyOwnHome in gesprek met de gemeente voor een mogelijke bouwlocatie.

MAAK ACCOUNT AAN

MyOwnHome De Tuinkamer Zeist

In Zeist worden voorbereidingen getroffen voor een bijzonder nieuwbouwproject: De Tuinkamer. Hier wordt straks geleefd en gewoond in een oase van rust aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De locatie laat niets te wensen over: Een historische en bosrijke omgeving met statige huizen en langgerekte landerijen. Maar ook de voordelen van wonen in de luwte van Utrecht. Een gloednieuw NS-station en alle belangrijke verbindingswegen om de hoek. Nieuwbouwproject De Tuinkamer zal bestaan uit 61 woningen: huurappartementen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Heeft u interesse in dit fantastische nieuwbouwproject en geen haast om te verhuizen? Dan is De Tuinkamer vanaf 2020 uw woongeluk.

MyOwnHome Nexum, Zoetermeer

Vanaf € 381.000,- VON.

Nexum Zoetermeer, 18 0-op-de-meter woningen, met € 25.000,- extra leencapaciteit. Meld je aan voor de laatste woningen via de website myownhome-nexum.nl. Met de bouw van de woningen is inmiddels gestart. Planning oplevering half 2020. De getoonde woningen zijn reeds geconfigureerd* en niet meer aan te passen. *Zie bij de specificaties welke opties inbegrepen zijn en de koopsom Nu met een keukencheque van € 4.000,- te verzilveren voor een keuken bij Voortman Keukens. Heb jij interesse in deze riante Nul-op-de-meter woningen? Dit is jouw kans! Een woning met een woonoppervlak van circa 148 tot 166 m2. Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee en goed voor jezelf, want straks woon je hier in een huis dat helemaal bij je past. Jouw eigen Nul-op-de-meter-woning in een parkachtige sfeer helemaal zoals jij dat wilt Ben je benieuwd? Lees dan snel verder op deze website myownhome-nexum.nl

MyOwnHome Woodgarden II, Eindhoven - GEREALISEERD

Het project MyOwnHome Woodgarden fase II betreft 34 eengezinswoningen in diverse types. Het project is het allernieuwste project van de nieuwbouwwijk Meerhoven, en heeft het beste van twee werelden. Groen, ruimtelijk en een gunstige ligging ten opzichte van centrum, openbaar vervoer en snelwegen. Daarnaast vind je in de wijk een nieuw winkelcentrum, diverse scholen en kinderopvanglocaties. De woningen zijn in het 2e kwartaal van 2017 in verkoop gegaan, en het plan is uitverkocht. De bouw van de woningen in inmiddels afgerond.

MyOwnHome Anna's Hoeve, Hilversum

Anna's Hoeve ligt aan de rand van Hilversum Oost, omgeven door prachtige natuurgebieden en uitvalsweg A27 ligt om de hoek. Anna's Hoeve is de nieuwste wijk van de bruisende mediastad met talloze voorzieningen. Samen met de andere kopers vormt u een bouwgroep die opdrachtgever is. U kunt meedenken over o.a. de gewenste architectuur en u bepaalt zelf hoe uw eigen woning eruit komt te zien. Als bouwgroep wordt de gemeente Hilversum benaderd voor een grondpositie. Bent u geïnteresseerd en wilt u vroegtijdig in aanmerking komen voor een woning geheel naar uw wens? Schrijft u zich dan direct in of neem contact met ons op!

MyOwnHome Klein Hoekenes, Zwanenburg -GEREALISEERD

Vanaf € 272.500,- VON.

Het project MyOwnHome Klein Hoekenes in Zwanenburg bestaat uit 14 betaalbare koopwoningen. Het project is gelegen in een groene en ruimtelijke omgeving in de nabije omgeving van Amsterdam en Haarlem. Door middel van de online woningconfigurator konden de kopers zelf een van de 14 woningen samenstellen. Zo hadden de kopers invloed op de kleur van het metselwerk, de dakvorm, de gevelindeling, de plattegrondindeling of een van de vele opties. Het project is in het 1e kwartaal van 2017 in de verkoop gegaan, en alle woningen zijn inmiddels verkocht! In het 4e kwartaal van 2017 is begonnen met de bouw van de woningen. In het 4e kwartaal van 2018 zijn de woningen opgeleverd.

MyOwnHome Woodgarden I, Eindhoven - GEREALISEERD

Het project MyOwnHome Woodgarden Fase I betreft 35 eengezinswoningen in diverse types. Het project is het allernieuwste project van de nieuwbouwwijk Meerhoven, en heeft het beste van twee werelden. Groen, ruimtelijk n een gunstige ligging ten opzichte van centrum, openbaar vervoer en snelwegen. Daarnaast vind je in de wijk een nieuw winkelcentrum, diverse scholen en kinderopvanglocaties. De succesvolle verkoop van de 1e fase is inmiddels gesloten. In het 4e kwartaal van 2017 is er gestart met de bouw van de woningen, en de woningen zijn inmiddels opgeleverd.

MyOwnHome Volgerlanden, Hendrik Ido Ambacht - GEREALISEERD

Vanaf € 179.000,- VON.

Het project MyOwnHome in Hendrik Ido Ambacht bestaat uit 32 betaalbare koopwoningen. Door middel van een woonconfigurator kun je zelf n van de 20 rijwoningen of 12 twee-onder-een-kap woningen samenstellen. Je bepaalt zelf de kleur van het metselwerk, de dakvorm, de gevelindeling en uiteraard ook je eigen plattegrondindeling. Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin en elke bewoner krijgt een eigen parkeerplek op het binnen gebied.

MyOwnHome Lindeweyde, Linschoten - GEREALISEERD

Vanaf € 159.000,- VON.

Het project MyOwnHome Lindeweyde bestaat uit 51 woningen in de rustige groenomgeving van Linschoten. Door de variatie van de woningen en de hoge mate van kwaliteit wordt de locatie een geliefd woongebied in een rustige, groene en waterrijke omgeving. Het plan bestaat uit diverse woningtypen zoals: starterswoningen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kap woningen en een vrijstaande woning. Door middel van de online woningconfigurator konden de kopers hun eigen woning samenstellen. In het 1e kwartaal van 2017 is er gestart met de bouwwerkzaamheden. In het 4e kwartaal van 2017 zijn de woningen opgeleverd aan de bewoners.

MyOwnHome De Maander, Ede

Vanaf € 289.900,- VON.

De Maander - Uniek wonen in het hart van Ede ‘De Maander’ is een eigentijdse, nieuwe woonwijk midden in Ede. Hier kun je wonen zoals jij dat wilt vlakbij de Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. Op deze fraaie locatie wordt een duurzame woonwijk gerealiseerd met diverse typen woningen. Zo komen er verschillende typen koopwoningen, van rijwoningen (vanaf ca. €275.000,-) tot tweekappers en vrijstaande villa’s. Ook worden er huurwoningen gerealiseerd in het middeldure huursegment. ‘De Maander’ krijgt een romantisch, dorps karakter met gezellige straatjes, veel individueel vormgegeven woningen en veel speelruimte voor kinderen. ‘De Maander’ wordt een bijzondere, groene wijk met groenstroken in allerlei vormen, soorten en maten. De verwachting is dat het project eind 2019 in verkoop gaat. Afhankelijk van de verkoop is de planning dat in het 2e gedeelte van 2020 begonnen wordt met de bouw van de woningen. Voor meer informatie of om je in te schrijven: www.myownhome-demaander.nl

ga naar projectsite

MyOwnHome IbbA, Almere - GEREALISEERD

Het project MyOwnHome IbbA (Ik bouw betaalbaar in Almere) bestaat uit 19 woningen. De woningen zijn verdeeld over de deelgebieden: Almere Haven (De Laren), Almere Hout (Nobelhorst) en in Almere Buiten (Stripheldenbuurt). Alle deelgebieden Almere Haven, Stripheldenbuurt en Almere Hout zijn volledig uitverkocht! In het eerste kwartaal (2017) is gestart met de bouwwerkzaamheden van de woningen. In het 4e kwartaal van 2017 zijn de woningen opgeleverd aan de bewoners.

MyOwnHome Pampushout II, Almere - GEREALISEERD

Vanaf € 259.500,- VON.

MyOwnHome Pampushout (Fase II) ligt in het Homeruskwartier in het nieuwe stadsdeel Almere Poort. Het project bestaat uit 7 unieke eengezinswoningen voorzien van een ruime tuin. De woningen zijn uniek omdat u samen met de architect uw woning zelf op maat kunt maken. U kunt kiezen uit verschillende gevelontwerpen, woningindelingen en kiezen voor opties als een Frans balkon, een uitbouw, openslaande deuren, etc. Alle woningen zijn inmiddels verkocht! In het 4e kwartaal van 2017 is er gestart met de bouw van de woningen, en in het 4e kwartaal van 2018 zijn de woningen opgeleverd aan de bewoners.

MyOwnHome Asseliershof, Zoetermeer

Vanaf € 284.000,- VON.

Het nieuwbouwproject Asseliershof te Zoetermeer gelegen aan de Asselierspad in de wijk Palenstein is succesvol verkocht! De 21 ruime eengezinswoningen zijn zeer energiezuinig. Met het nul-op-de-meter pakket heb je als bewoner minimale woonlasten en het is ook nog beter voor het milieu. De woonoppervlaktes variëren van 114 m² t/m 120 m² met V.O.N. prijs tussen de € 284.000,-. en € 327.500,- In het 4e kwartaal 2017 is er gestart met de bouw van de woningen. De woningen zijn in het 4e kwartaal van 2018 opgeleverd aan de bewoners.

MyOwnHome Oedenhof, Hoogvliet - GEREALISEERD

Vanaf € 198.000,- VON.

Het project MyOwnHome Marthalaan, Hoogvliet betreft 25 grondgebonden woningen. Bij het ontwerp is er rekening gehouden met het behoud van het kleinschalige karakter van de wijk, de inbreng van een grotere diversiteit aan woningtypen en een open en losse opbouw. Ook wordt er een verbinding gezocht met de kinderboerderij die zuidelijk van het plan is gelegen. Alle woningen zijn momenteel verkocht. In het 4e kwartaal van 2018 is er gestart met de bouw van de woningen.

ga naar projectsite

MyOwnHome Pampushout I, Almere - GEREALISEERD

Vanaf € 169.900,- VON.

Dit kleinschalige zelfbouw project bestaat uit 10 grondgebonden eengezinswoningen. Het project ligt in het Homeruskwartier in het nieuwe stadsdeel Almere Poort. Dit is een unieke wijk, want het is de grootste woonwijk van Nederland die grotendeels door de eigen inwoners wordt ontwikkeld en gebouwd. U kunt uw eigen woning zelf op maat maken. Zo kunt u kiezen uit verschillende gevelontwerpen, uw eigen woningindeling bepalen en kiezen voor opties als een Frans balkon, een dakterras en een uitbouw. Het project is volledig uitverkocht! In het 1e kwartaal van 2017 is gestart met de bouwwerkzaamheden. Inmiddels is het plan gerealiseerd!

MyOwnHome Oranjestraat en Julianastraat, Berkel - GEREALISEERD

In 2014 heeft MyOwnHome 12 starterswoningen in de gemeente Lansingerland gerealiseerd. De stijl en architectuur van de nieuwe starterswoningen sluiten aan op de bestaande jaren-50 bebouwing. Het materiaalgebruik is traditioneel en refereert aan de kleinschalige dorpse karakteristiek van de omgeving. De verkoop verliep succesvol; de woningen waren binnen een week verkocht!

MyOwnHome Hoge Weide, Utrecht - GEREALISEERD

Het project MyOwnHome Hoge Weide in Leidsche Rijn (Utrecht) bestaat in totaal uit 44 grondgebonden woningen. Deze volwaardige woningen met tal van ontwerp mogelijkheden vond gefaseerd plaats, en verliep zeer succesvol. Eind 2014 is begonnen met de bouw, en begin september 2015 zijn de woningen opgeleverd.