Project

Hieronder vind je de actuele projecten van MyOwnHome. Bekijk of er in de gemeente van jouw voorkeur al een project in ontwikkeling is, waar je jouw zelf ontworpen nieuwbouwwoning kunt laten bouwen.

Bouwen wij nog niet in de gemeente van jouw voorkeur?  Maak dan een account aan en geef aan in welke gemeente jouw droomhuis moet staan. Bij meer dan 40 aanmeldingen voor een locatie gaat MyOwnHome in gesprek met de gemeente voor een mogelijke bouwlocatie.

MAAK ACCOUNT AAN

MyOwnHome Nexum

MyOwnHome Oedenhof, Hoogvliet

Vanaf € 198.000,- VON.

Het project MyOwnHome Marthalaan, Hoogvliet betreft 25 grondgebonden woningen. Bij het ontwerp is er rekening gehouden met het behoud van het kleinschalige karakter van de wijk, de inbreng van een grotere diversiteit aan woningtypen en een open en losse opbouw. Ook wordt er een verbinding gezocht met de kinderboerderij die zuidelijk van het plan is gelegen. Op dit moment zijn we druk bezig met de planvoorbereiding. De start verkoop van het project staat gepland op 17 januari 2018. Ga naar de website voor nadere informatie over het plan en de woningen en schrijf u in. Via uw inschrijving houden we u op de hoogte van het project.

ga naar projectsite

MyOwnHome Woodgarden Fase II, Eindhoven

Het project MyOwnHome Woodgarden fase II betreft 34 eengezinswoningen in diverse types. Het project is het allernieuwste project van de nieuwbouwwijk Meerhoven, en heeft het beste van twee werelden. Groen, ruimtelijk en een gunstige ligging ten opzichte van centrum, openbaar vervoer en snelwegen. Daarnaast vind je in de wijk een nieuw winkelcentrum, diverse scholen en kinderopvanglocaties. De woningen zijn in het 2e kwartaal van 2017 in verkoop gegaan. Inmiddels is de grens van 70% verkocht bereikt, waardoor de prognose is om in het 1e kwartaal van 2018 te starten met de bouw. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Ga naar de website voor nadere informatie over het plan en de woningen en schrijf u in.

ga naar projectsite

MyOwnHome Pampushout (fase II), Almere - VERKOCHT

Vanaf € 259.500,- VON.

MyOwnHome Pampushout (Fase II) ligt in het Homeruskwartier in het nieuwe stadsdeel Almere Poort. Dit is de grootste woonwijk van Nederland die grotendeels door de eigen inwoners wordt ontwikkeld en gebouwd. Het stadsdeel wordt omringd door natuurgebieden, ligt op steenworp afstand het Almeerderstrand en Amsterdam is bereikbaar in circa. 20 minuten. Ook is er een winkelcentrum, een kinderopvang en vele andere voorzieningen. Het project bestaat uit 7 unieke eengezinswoningen voorzien van een ruime tuin. De woningen zijn uniek omdat u samen met de architect uw woning zelf op maat kunt maken. U kunt kiezen uit verschillende gevelontwerpen, woningindelingen en kiezen voor opties als een Frans balkon, een uitbouw, openslaande deuren, etc. Alle woningen zijn inmiddels verkocht! In het 4e kwartaal van 2017 zal er gestart worden met de bouw van de woningen.

MyOwnHome Anna's Hoeve, Hilversum

Anna's Hoeve ligt aan de rand van Hilversum Oost, omgeven door prachtige natuurgebieden en uitvalsweg A27 ligt om de hoek. Anna's Hoeve is de nieuwste wijk van de bruisende mediastad met talloze voorzieningen. Samen met de andere kopers vormt u een bouwgroep die opdrachtgever is. U kunt meedenken over o.a. de gewenste architectuur en u bepaalt zelf hoe uw eigen woning eruit komt te zien. Als bouwgroep wordt de gemeente Hilversum benaderd voor een grondpositie. Bent u geïnteresseerd en wilt u vroegtijdig in aanmerking komen voor een woning geheel naar uw wens? Schrijft u zich dan direct in of neem contact met ons op!

MyOwnHome Klein Hoekenes, Zwanenburg - VERKOCHT

Vanaf € 272.500,- VON.

Het project MyOwnHome Klein Hoekenes in Zwanenburg bestaat uit 14 betaalbare koopwoningen. Het project is gelegen in een groene en ruimtelijke omgeving in de nabije omgeving van Amsterdam en Haarlem. De bestaande woonwijk is opgebouwd uit hofjes en wordt gekenmerkt door de hoeveelheid groen dat in de buurt aanwezig is. Door middel van de online woonconfigurator kun je zelf een van de 14 woningen samenstellen. Je bepaalt zelf de kleur van het metselwerk, de dakvorm, de gevelindeling, de plattegrondindeling of een van de vele opties. Het project is in het 1e kwartaal van 2017 in de verkoop gegaan, en alle woningen zijn inmiddels verkocht!

ga naar projectsite

MyOwnHome Woodgarden, Eindhoven Fase I - VERKOCHT

Het project MyOwnHome Woodgarden Fase I betreft 35 eengezinswoningen in diverse types. Het project is het allernieuwste project van de nieuwbouwwijk Meerhoven, en heeft het beste van twee werelden. Groen, ruimtelijk n een gunstige ligging ten opzichte van centrum, openbaar vervoer en snelwegen. Daarnaast vind je in de wijk een nieuw winkelcentrum, diverse scholen en kinderopvanglocaties. De succesvolle verkoop van de 1e fase is inmiddels gesloten. In het 4e kwartaal wordt er gestart met de bouw van de woningen.

MyOwnHome Lindeweyde, Linschoten - VERKOCHT

Vanaf € 159.000,- VON.

Het project MyOwnHome Lindeweyde bestaat uit 51 woningen in de rustige groenomgeving van Linschoten. Door de variatie van de woningen en de hoge mate van kwaliteit wordt de locatie een geliefd woongebied in een rustige, groene en waterrijke omgeving. Het plan bestaat uit diverse woningtypen zoals: starterswoningen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kap woningen en een vrijstaande woning. Door middel van de online woningconfigurator konden de kopers hun eigen woning samenstellen. De verkoop verliep succesvol, en het project is volledig uitverkocht! In het 1e kwartaal van 2017 is er gestart met de bouwwerkzaamheden.

ga naar projectsite

MyOwnHome Pampushout (fase I), Almere - VERKOCHT

Vanaf € 169.900,- VON.

Dit kleinschalige zelfbouw project bestaat uit 10 grondgebonden eengezinswoningen. Het project ligt in het Homeruskwartier in het nieuwe stadsdeel Almere Poort. Dit is een unieke wijk, want het is de grootste woonwijk van Nederland die grotendeels door de eigen inwoners wordt ontwikkeld en gebouwd. U kunt uw eigen woning zelf op maat maken. Zo kunt u kiezen uit verschillende gevelontwerpen, uw eigen woningindeling bepalen en kiezen voor opties als een Frans balkon, een dakterras en een uitbouw. Het project is volledig uitverkocht! In het 1e kwartaal van 2017 is gestart met de bouwwerkzaamheden. De prognose is dat het project in het 4e kwartaal van 2017 wordt opgeleverd.

MyOwnHome IbbA, Almere - VERKOCHT

Vanaf € 229.500,- VON.

Het project MyOwnHome IbbA (Ik bouw betaalbaar in Almere) bestaat uit 19 woningen. De woningen zijn verdeeld over de deelgebieden: Almere Haven (De Laren), Almere Hout (Nobelhorst) en in Almere Buiten (Stripheldenbuurt). Alle deelgebieden Almere Haven, Stripheldenbuurt en Almere Hout zijn volledig uitverkocht! In het eerste kwartaal (2017) is gestart met de bouwwerkzaamheden van de woningen.

MyOwnHome Volgerlanden, Hendrik Ido Ambacht - GEREALISEERD

Vanaf € 179.000,- VON.

Het project MyOwnHome in Hendrik Ido Ambacht bestaat uit 32 betaalbare koopwoningen. Door middel van een woonconfigurator kun je zelf n van de 20 rijwoningen of 12 twee-onder-een-kap woningen samenstellen. Je bepaalt zelf de kleur van het metselwerk, de dakvorm, de gevelindeling en uiteraard ook je eigen plattegrondindeling. Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin en elke bewoner krijgt een eigen parkeerplek op het binnen gebied.

ga naar projectsite

Asseliershof

Vanaf € 284.000,- VON.

Het nieuwbouwproject Asseliershof te Zoetermeer gelegen aan de Asselierspad in de wijk Palenstein is succesvol verkocht! Dit nieuwbouwproject bestaat uit. De woonoppervlaktes van de bouwnummers zijn 114 m² t/m 120 m² met v.o.n. tussen de € 284.000,-. en € 327.500,- De woningen zijn in opdracht van Bébouw Midreth B.V. door de afdeling nieuwbouw van Beumer Garantiemakelaars Utrecht en Vleuten-De Meern verkocht. Originele projectbeschrijvin: RUIMTE, DUURZAAMHEID EN FLEXIBEL WONEN IN ZOETERMEER Asseliershof is lekker ruim en groen opgezet en geeft de wijk Palenstein kwaliteit. De 21 ruime eengezinswoningen zijn zeer energiezuinig. Met een zgn. nul-op-de-meter heb je minimale woonlasten en het is ook nog beter voor het milieu. Daarnaast is het door de forse besparing op de woonlasten mogelijk om ca. € 27.000 meer te kunnen financieren. Je kunt zelf meedenken over de indeling, grootte en uitstraling van je nieuwe huis. Het MyOwnHome concept biedt je de ruimte om je huis zelf samen te stellen. In Asseliershof ontwerp je je eigen droomhuis.

ga naar projectsite

MyOwnHome Hoge Weide, Utrecht - GEREALISEERD

Het project MyOwnHome Hoge Weide in Leidsche Rijn (Utrecht) bestaat in totaal uit 44 grondgebonden woningen. Deze volwaardige woningen met tal van ontwerp mogelijkheden vond gefaseerd plaats, en verliep zeer succesvol. Eind 2014 is begonnen met de bouw, en begin september 2015 zijn de woningen opgeleverd.

ga naar projectsite

MyOwnHome Oranjestraat en Julianastraat, Berkel - GEREALISEERD

In 2014 heeft MyOwnHome 12 starterswoningen in de gemeente Lansingerland gerealiseerd. De stijl en architectuur van de nieuwe starterswoningen sluiten aan op de bestaande jaren-50 bebouwing. Het materiaalgebruik is traditioneel en refereert aan de kleinschalige dorpse karakteristiek van de omgeving. De verkoop verliep succesvol; de woningen waren binnen n week verkocht!